UnitEars Online!

Yes, we zijn online! Wat een top begin van het jaar 2015! UnitEars.nl is gelanceerd en zal vanaf vandaag gevuld worden met allerlei nieuws over gehoorproblemen. Maar waar het eigenlijk om draait, zijn de blogs van ons team, de echte UnitEars. De bloggers van UnitEars zijn mensen met een geweldig leven en een gehoorprobleem. Zij schrijven heel open en persoonlijk over hun leven met dit gehoorprobleem.

Sandra bijvoorbeeld is een moeder van drie kinderen, auteur van beroep die regelmatig een bezoek brengt aan Scandinavië voor haar werk. Sandra lijdt aan tinnitus. Haar verhalen zijn eerlijk, persoonlijk en voor velen zeker erg herkenbaar. Jaap, de enige man in het UnitEars gezelschap. Hij is vader, opa en eigenaar van een grafisch bedrijf. Hij begint steeds meer te merken dat hij slechthorend wordt en vraagt zich hierover veel dingen af. Geraldine, die gehoorproblemen kreeg toen ze achter in de twintig was en zich hiervoor soms schaamt. Ze staat midden in het leven en geniet ondanks haar slechthorendheid van theater en sportevenementen.

Last but not least Nikki. Onze jongste blogger van tien jaar! Nikki is te vroeg geboren en daardoor is haar gehoorzenuw beschadigd. Nikki baalt soms dat ze anders is en wil hier graag over schrijven. Wat een prachtig team, vind je niet? Een team van mooie mensen. Gewoon. Echt.

Aankomende zaterdag ga ik ze allemaal ontmoeten. We hebben een gezellige dag gepland. Wat heb ik daar ontzettend veel zin in. Volgende week lees je er meer over!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.