Nieuwe baan!

Beste UnitEars lezers,

Ik heb zo’n leuk nieuws, dat het gewoon een extra blog waard is. Zoals jullie misschien nog weten schreef ik in mijn eerdere bloggen dat ik dover was geworden en dat ik hierdoor toch genoodzaakt was een andere baan te zoeken.
Ouder en wijzer

Door het ouder worden ben ik gelukkig ook wijzer geworden, en hield ik het vertrouwen dat er ook voor mij echt wel een leuke baan ergens lag te wachten op mij die perfect bij mij past en waar ik mij lekker lang kan blijven ontwikkelen en die ook met tijden spannend was.

En zodoende kreeg ik tijdelijk een andere baan, en had ik dus met ingang van 1 mei aanstaande weer terug gemoeten naar mijn oude baan.

Hier zag ik natuurlijk tegenop, maar ja, het is niet anders dacht ik. Blijf maar positief en blijf maar gewoon lekker genieten van alle andere dingen waar je maar van kan genieten.

En toen…..

Ik had zoals ik altijd doe weer een gesprek met mijn contactpersoon voor ander werk, en zij vroeg heel onschuldig hoe het mij ging.

Hierna vroeg ik natuurlijk hoe het met haar ging en of zij nog nieuwtjes had, want ik wist dat zij nog eens een gesprek aan zou gaan met mijn teamleider en ons ‘hoofd zorg’ en zij schudde ineens heel krachtig ‘JA’ met haar hoofd … dus mijn hart maakte een sprongetje. Haha

Om een lang verhaal kort te maken, vertelde zij mij dus dat ik met ingang van vorige week de roosterplanner mag gaan ondersteunen!!
En dat is nou precies de job die ik al jaren ambieerde!!!

Zo gaaf!

Ik ben in jaren niet zo blij geweest, tot in mijn tenen aan toe. Ik kon het nog niet eens rond vertellen (behalve dan natuurlijk aan mijn man) want ik geloofde het eigenlijk niet.
Dus ik ben vorige week al ingewerkt, het is heel veel wat ik moet weten over alle regels en afspraken en collega’s met hun wensen, én een moeilijk computer programma voor dat roosteren.

Maar ik ga er met volle moed tegen aan!

Wel is het maar voor 16 uur per week en moet ik nog 1 dag per week op de woongroep, maar ook dit komt wel goed te zijner tijd. Daar durf ik gewoon van uit te gaan 😊

En het leukste is dat iedereen tegen mij zegt: “Dat heb je verdiend Pam, dat heb je even zelf voor elkaar gekregen”.

Comments (4)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.