Maandagmorgen

Maandagmorgen, een nieuwe week waarin waar allerlei dingen in de agenda staan.
Ook al ben je sinds een week met pensioen dat wil niet zeggen dat je dan opeens met een breiwerkje op de bank gaat zitten.

Luxe

Nu zit ik er wel en ben ik hartstikke doof omdat ik de dag vaak begin zonder CI,  de dag beginnen zonder lawaai is een luxe die ik zelf kan bepalen.  Nu kun je natuurlijk ook met CI weinig lawaai horen want hier zijn alleen man en hond aanwezig.  Maar er wordt geklust in de straat en dat lawaai laat ik nog even niet toe.

Ook zo lekker dat ik s’ morgens  niet vroeg wakker word van lawaaiige kraaien die vliegjes van het verandadak pikken of de vuilniswagen die met veel lawaai zijn werk doet.

Rust

Het gaat deze week mooi weer worden en daar hou ik van (wie niet!) en als ik dan in de tuin van de zon wil genieten blijft de CI binnen, heerlijk rustig genieten is het dan.

Ik heb het gevoel dat mijn hoofd die rustmomenten nodig heeft want het geluid komt flink binnen en dat is natuurlijk fijn maar soms even niks is ook heerlijk.  Wie had dat gedacht toen ik nog zonder moest en het vaak heel storend vond om niet alles te kunnen verstaan.

We gaan de dag beginnen en de CI mag weer in.

Comments (1)

  1. Rina, het lijkt me voor je ook wel een beetje wennen, om ineens zoveel vrije tijd te hebben. Maar geniet van veel ideeën, om die tijd te vullen. Ze dienen zich vanzelf aan, zeker weten !
    En wat een luxe, om af en toe alle geluid om je heen even helemaal uit te zetten !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *