Bijna op vakantie!

Als heel Nederland op vakantie is, merk je dat goed op de weg, in de straat en op het werk. Wij hebben een bedrijf dat zonwering, veranda’s en allerlei van dit soort producten verkoopt en de regel is, dat wij in de zomermaanden niet op vakantie gaan en de vestigingen open houden. De montage gaat ook gewoon door
Maar ja, dan zit ik daar dan gewoon bijna niks te doen en oh schande, me het ongans te eten in drop.

Wat ik wel gedaan heb is een vakantiehuisje boeken in Limburg. We laten het buitenland buiten en blijven lekker in eigen land. Op deze manier kan Bobby, onze hond, ook mee.

Ruime keuze

Omdat we pas deze maand, september, op vakantie gaan, is de keuze royaal en hebben we precies kunnen boeken wat we graag willen: een beetje luxe, een mooie omgeving en niet onbelangrijk, een plek met fijne eettentjes in de buurt. Het voordeel van laat op vakantie gaan is dat ik veel minder lawaai te verwerken heb en dat zorgt voor een relaxte vakantietijd. Nou moet je natuurlijk sowieso niet in overdekte zwemparadijzen zijn, want dan galmen de apparaten zo van je hoofd, zeker als je een CI hebt. Het geluid is toch anders dan zoals goedhorende mensen het horen.

Ik kan ook nog eens met een gerust gevoel op vakantie want ik ben weer in het AMC geweest voor de 1e jaar controle. We waren allemaal erg tevreden en dus hoef ik pas eind 2018 terug te komen.

Vakantiegangers, geniet ervan, mensen die weer zijn begonnen met werken: succes! Ik kom eind september terug met een verslag van de bruiloft van onze zoon en de vakantie!

Comments (2)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.