Bedrijven

UnitEars is een platform voor en door mensen met een gehoorprobleem. Op onze website vind je verhalen van mensen met een gehoorprobleem. Zij schrijven over hun leven met een auditieve beperking en ook testen zij regelmatig producten en diensten die beschikbaar worden gesteld door verschillende bedrijven.

Sinds de start van ons platform mogen we ons verheugen op een bezoekersgroei van meer dan 25% per maand. De respons op onze artikelen is goed, de betrokkenheid vanuit de samenleving is groot en verrast ons iedere dag.

Graag laten wij u samen met ons profiteren van deze groei.

Wij zijn daarom verheugd, u onderstaande aanbieding te mogen doen.

Tarieven

Banner aan de rechterzijde van onze website.

Afmeting: 300 x 250 pixels

Euro 500,- per maand

Kiest u voor een plaatsing van een half jaar, dan betaalt u slechts Euro 475,- per maand

En wanneer u een jaar met ons in zee gaat, wordt uw banner geplaatst voor Euro 455,- per maand

Redactioneel stuk

Heeft u een mooi nieuw product, een vacature of leuk nieuws dat u wilt delen? Wij plaatsen graag uw redactionele stuk voor Euro 100,-.

Wat mag u van ons verwachten?

U bereikt zeker de doelgroep die u wilt bereiken, mensen met een gehoorprobleem, of familie/vrienden van mensen met een gehoorprobleem. De lezersbetrokkenheid is erg groot. Lezers waarderen de aandacht die wij besteden aan het probleem waar zij dagelijks mee kampen. Uw campagne op onze media is daarom zeer effectief en zal zijn vruchten afwerpen.

UnitEars is nog jong maar wordt maandelijks al bezocht door ruim 1500 bezoekers. Onze Facebook berichten kennen een bereik van gemiddeld 3000 lezers. Heb je een bedrijf dat producten en/of diensten levert voor mensen met een gehoorprobleem? Wij bereiken exact die doelgroep voor je.

Producten testen

Ben je enthousiast over je product en vind je het leuk als we deze voor je gaan testen? Ons team is ervaringsexpert, zij testen graag jouw product. Wij zijn eerlijk, een goed product prijzen we de lucht in. Je kunt dan rekenen op veel aandacht via onze social media kanalen.