Storm

Storm
Als ik vandaag naar buiten kijk, dan zie ik regen en storm! We hebben op ons balkon alles vastgezet wat los was en hopen dat dit voldoende is. Gelukkig heb ik gisteren al boodschappen gedaan voor vandaag, zodat ik er niet uit hoef bij dit noodweer. Naar ik hoop is deze storm op de derde dag van dit compleet nieuwe jaar geen voorbode van de rest.

Zelf heb ik de afgelopen week even rust gehad en de tijd genomen om lekker te luieren, na de hektische tijd voor en tijdens de Kerst. Kerst zelf, bij mijn moeder en schoonfamilie, was super gezellig. De rit heen en terug ging naar verhouding redelijk snel maar ik zou dolgraag eens met koffer en al willen zeggen: „Beam me up, Scotty“! Het idee, van de ene naar de andere locatie „gebeamed“ te worden spreekt mij wel aan, maar voorlopig reis ik nog met auto, vliegtuig en/of trein naar Nederland.

Goede voornemens
Oud en nieuw verliep bij ons lekker rustig. Niet veel geknal, wel champagne. Alleen de oliebollen heb ik erg gemist. Daar doen ze hier in Zwitserland helaas niet aan. Mijn moeder heeft al beloofd om er een paar voor mij in te vriezen, voor als ik weer kom. Dat is lekker, maar toch niet hetzelfde.

Dit jaar doe ik niet aan goede voornemens, heb ik als goede voornemen besloten. Aan werk en activiteiten geen gebrek en ik heb er zin in om voor UnitEars als redacteur officieel aan de slag te gaan.
Ook staan er nog een hoop andere dingen dit jaar op stapel. Een lezing, mogelijk gevolgd door meer, nieuwe hoortoestellen, wellicht varilux brilleglazen (ik kan niet meer goed lezen met bril, moet die steeds op en af zetten en mijn bril voor veraf is zo sterk dat mijn oogarts meende dat een leesbril voor mij niet werkt).

Oh en mijn nieuwe hoortoestellen worden nog een uitdaging. Nieuw kleurtje én nieuwe software voor op mijn I-Phone die met de hoortoestellen moet matchen. Ben benieuwd.
Ook ben ik al druk bezig om mijn bezoeken aan Nederland voor dit jaar in mijn agenda te plannen want die loopt geheel volgens planning al aardig vol.
En dan heb ik natuurlijk nog heel wat kolumns, blogbijdragen enzovoorts te schrijven, te beginnen met deze van vandaag.

Licht in de duisternis

Terwijl ik deze regels schrijf, wordt het donkerder en donkerder. Zelfs zo donker, dat we overal het licht aan moeten doen, midden op de dag.
Maar een beetje licht in de duisternis doet goed en ik wens dat wij van UnitEars voor iedereen een beetje licht kunnen laten schijnen.

Persoonlijk zal ik er in mijn bijdragen in elk geval ook dit jaar weer mijn best voor doen en wens vanaf deze plek iedereen een mooi, helder en rustig 2018!